FRI FRAGT VED KØB OVER 750 KR.
HURTIG LEVERING – BESTIL INDEN KL. 14
SIKRE OG GODKENDTE PRODUKTER

PULSOXIMETER – ILTMÅLING

495.00kr.

ER DU I RISIKO FOR CORONA SÅ ER ITLMÆTNING EN VIGTIG FAKTOR. SÅ NEMT AT MÅLE – SÅ VIGTIG AT HOLDE ØJE MED

Det lille og praktiske Pulsoximeter er en super brugervenlig iltmåler til bestemmelse af puls samt blodets iltmætning (spO2). Ved måling af iltmætning vil det for eksempel vise sig, om du har eventuelle tegn på lungesygdom/lungeudfordringer. Apparatets kompakte størrelse gør det særdeles velegnet til både ude- og hjemmebrug.

Ikke på lager

Varenummer MD300C2 Kategorier , ,
Del produktet :

Beskrivelse

Anvendelse:
Pulsoximeteret sættes på en finger og målingen startes.
Vælg mellem flere forskellige visninger på skærmen ved at trykke på knappen.

Apparatet slukker automatisk efter 8 sekunder.Med denne praktiske iltmåler kan du aflæse din iltmætning (SpO2) samt se din puls.
Det er både nemt, enkelt og helt smertefrit at anvende iltmåleren.

Et pulsoximeter er særlig velegnet til personer med:

Lungesygdomme
Luftvejsproblemer
Hjerteproblemer
Personer i risikogruppen for Covid-19

Iltmåleren er lille og nem at betjene, hvilket gør den perfekt til at bruge i hjemmet. Den lille og praktiske størrelse gør den ligeledes nem at have med på farten.

Det tekniske:
Foretag en iltmåling med et puls oximeter, der måler din iltmætning (spO2) ved at gennemlyse din finger med infrarødt lys. Det er hurtigt, sikkert og det gør slet ikke ondt. Iltmåleren sættes blot på din pegefinger, hvorefter målingen straks begynder.

Så længe fingerspidsen er placeret i apparatet, vil du kunne se din iltmætning samt din puls. Når iltmåleren ikke har været anvendt i 8 sekunder, slukker det helt automatisk.

Der er 6 forskellige muligheder for display-visning, så du kan vælge den visning du foretrækker. Du trykker blot på knappen indtil du får den ønskede visning.

Der medfølger en udførlig brugsanvisning på såvel dansk som engelsk. Med et puls oximeter fra Hjemmetest.dk kan du være tryg i dit køb, da vi kun forhandler produkter af højeste kvalitet, der kan forhandles til private, erhverv og det offentlige.

Har du nogen spørgsmål til vores iltmåler til finger, skal du endelig bare kontakte os på telefon eller mail.

Hent manual

Yderligere information

Vægt 0.3 kg